West Club Lane

This new 5,000 square foot home takes full advantage of its siting on the lot, using its north/south axis to maximize light throughout. Tall ceilings, clean lines and finishes, allow for a spacious and serene setting. A mixture of natural materials – stone, wood, and steel – also contribute to bringing the outdoors in in each room.                                                       Completed: 2017                                                                                                                                 Construction : Jason Cole | Cole Construction GA                                                                                    Landscape Architect: Missy Madden Landscape Architecture                                                                                   Interior Design: Kenson Interiors Co.